Sport

2013.02.05. 13:51

Először szerepel idén otthonában a BSC

A második fordulót rendezték meg a Füred-kupa nagypályás labdarúgó felkészülési tornán.

Horváth Gábor

A Balaton-parti város NB III-as csapata idegenben játszott edzőmérkőzéseket.

Hévízen, majd Szombathelyen vendégeskedett a Balatonfüred harmadosztályú labdarúgócsapata.

Az NB III Bakony-csoportban listavezetőként telelő és a folytatásban a feljutásra jó eséllyel pályázó BFC a Hévíz otthonában Babik góljával 1:0-ra nyert, míg a második vonalban szereplő Haladás II vendégeként 2:0 arányban alulmaradt. 

A Pető Tamás vezette együttes továbbra is több játékost próbál, emellett a keret tagjai komoly terhelésen esnek át. Az alakulat ebben az évben szerdán szerepel először hazai környezetben,  a fürediek 18 órakor lépnek otthonukban pályára, ismét egy komoly erőt képviselő csapat, az NB II-es Csákvár ellen. A tópartiak a folytatásban is jobbára magasabb osztályú ellenfelekkel mérkőznek, például a Veszprém FC-vel és az Ajkával is találkoznak.

 

A fürediek műfüves játéktere ezen a télen is a megyei csapatok felkészülésének fontos helyszíne (Fotó: Orosz Péter)



Mint említettük, a klub által szervezett, hagyományos Füred-kupán lezajlott a második forduló. A megyei bajnokságokban szereplő csapatok (akikhez a házigazda U-19-es utánpótlás együttesével csatlakozott) tornáján ezúttal a Felsőörs és a Csopak volt szabadnapos.

Eredmények: Balatonalmádi_Tótvázsony 2:1, Balatonfűzfő_Alsóörs 2:0, Úrkút_Révfülöp 0:0, Herend_Gyulafirátót 2:0, Tapolca_Balatonfüred U-19 4:4, Sümeg_Márkó 2:1.

A következő fordulóban (február 9-10.): Márkó_Csopak, Tapolca_Balatonalmádi, Révfülöp_Balatonfűzfő, Tótvázsony_Felsőörs, Balatonfüred U-19_Herend, Úrkút_Sümeg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!