Sport

2013.02.03. 12:49

Műfüves labdarúgópályát avattak Péten

Első osztályú együttes elleni edzőmérkőzéssel avatták fel hivatalosan a péti labdarúgók vadonatúj műfüves játékterét. A megye I-es Péti MTE a Siófok csapatát fogadta.

Horváth Gábor

A barátságos találkozó előtt Pintér Csaba, a péti egyesület elnöke üdvözölte azt az összefogást, amelynek segítségével megvalósulhatott a beruházás. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) programjának keretén belül felépített műfüves nagypályához a pétfürdői önkormányzat biztosította az önerőt.

 

Fotó: Penovác Károly

A játéktér mellett a sporttelep kiszolgálóhelységei, illetve öltözői is megújulnak. Az avatón részt vett Mészöly Kálmán, az MLSZ nagykövete, aki a létesítmény dícsérete mellett a helyiek kemény munkáját is üdvözölte. A mérkőzés előtt a résztvevők Szász Kitti freestyle-világbajnok bemutatóját tekinthették meg. A pétiek megyei első osztályú alakulata szépen helytállt az NB Ies Siófok ellen. Az első félidőt követően még döntetlen volt az állás, a hazaiak gólját Kaufmann szerezte, a folytatásban azonban a vendégek rutinos játékosai eldöntötték a meccset. Eredmény: PétSiófok 1:4 (1:1).

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!