Sport

2013.04.07. 14:17

Hosszú sorozat ért véget

A tizenegy mérkőzésen keresztül nyeretlen Lombard Pápa II ezúttal a Komárom vendégeként megszerezte mindhárom pontot az NB III-as focibajnokság Bakony csoportjában.

Novothny Ottó

Komárom-Lombard II 1:3 (1:0)
Komárom, néző. V.: Hofbauer.
Komárom: Dold - Tóth, Bán, Tőcsér, Agg  Pekler (Mayer 70.), Szabó (Mezei 46.), Nagy R. (Kaposi 63.), Simigla  Nagy Z., Gulyás. Edző: Milus Olivér.
Pápa II: Markek  Enyingi I., Dócsi, Molnár, Enyingi II.  Somogyi, Horváth, Németh, Király (Radics 85.)  Jasarevic (Kalmár 78.), Szolga (Baldauf 85.). Edző: Nagy Mihály.
Gól: Gulyás 12., ill. Szolga 51., Németh 62., 69. perc.Kiállítva: Tőcsér 44. perc.

Nem kezdődött jól a mérkőzés, mert a 11. percben  a hazaiak szögletből elért fejesgóllal szereztek vezetést. Előnyüket brutális belépőkkel tarkított játékkal igyekeztek megőrizni, ami a félidő végén kiállításhoz vezetett. A második félidőben magabiztosan fordította meg az eredményt a létszámfölényben lévő Pápa.

Jók: Enyingi I., Enyingi II., Somogyi, Németh, Király.

Nagy Mihály: - A legfontosabb, hogy sérülés nélkül megúsztuk a meccset. Az első félidőben is nagy fölényben voltunk, de gyenge szinten teljesítettünk. Fodulás után magabiztosan érvényesítettük a létszámfölényünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!