Sport

2013.07.25. 08:06

Megyeválogatottak tornája

Tapolcán rendezik a megyeválogatottak országos nagypályás tornája harmadik csoportjának küzdelmeit, amelyben Veszprém megye amatőr csapata is érdekelt.

Horváth Gábor

A július 27-28-i eseményen Vas, Zala, Veszprém, Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom együttesei vesznek részt. A tornán megyei első, vagy annál alacsonyabb osztályokban szereplő labdarúgók léphetnek pályára. Nem szerepelhet olyan focista, aki valaha is rendelkezett profi szerződéssel, vagy játszott az NB I-ben.

A résztvevő csapatok kétszer 25 perces találkozókat játszanak, a helyezéseket körmérkőzéses formában döntik el. A sorozatban 19 megye, valamint Budapest válogatottja indul. A négy csoport legjobbjai vehetnek részt az augusztus 3-i négyes döntőben, amelynek Nyíregyháza ad otthont.

A tapolcai program (két pályán), július 27., szombat, 10.00: Vas-Zala, Veszprém-Győr-Moson-Sopron. 11.30: Komárom-Esztergom-Vas, Zala-Veszprém. 12.40: Győr-Moson-Sopron-Komárom-Esztergom. Július 28., vasárnap: 10.00: Vas-Veszprém, Zala-Győr-Moson-Sopron. 11.30: Komárom-Esztergom-Veszprém, Vas-Győr-Moson-Sopron. 12.40: Zala-Komárom-Esztergom. 13.40: eredményhirdetés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!