Sport

2013.09.06. 10:45

NB II: soproni szereplés

Sorozatban negyedik alkalommal lép idegen pályára a bajnokságban szombaton az Ajka NB II-es labdarúgócsapata.

Horváth Gábor

Soproni VSE_ FC Ajka

Az ajkaiak előző két bajnokijukon döntetlenre végeztek, ahogyan szerdán, a Liga-kupa nyitányán az NB I-es Lombard Pápa otthonában is ikszeltek (2:2).

A Veszprém megyeiek a 13., a Sopron a harmadik helyről várja az összecsapást.

Mihalecz István edző: - Pápán négy- öt olyan játékos játszott, aki eddig kevesebbet szerepelt, és ők maximálisan bizonyították, hogy lehet rájuk tétmeccseken számítani. A Lombard otthonában felvállaltuk a játékot, és 70 percen át volt tartásunk egy olyan NB I-es csapat ellen, amely egy két kivételtől eltekintve a legjobbjait szerepeltette.

A végére kicsit elfogytunk, de ehhez hozzátartozik, hogy előre eltervezett cseréket hajtottunk végre, és nem a meccs alakulásának megfelelőket. A Sopron ellen az a legfontosabb, hogy a játékosokban meglegyen a megfelelő önbizalom és kezdeményezőképesség. Nem szabad kapkodnunk, sorsdöntő lehet, hogy ki szerzi az első gólt. A soproniak masszív, egységes csapatot alkotnak, és már látjuk, hogy ebben a mezőnyben minden pontért vért kell izzadni.

(Kezdés: szombat, 18.00)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!