Sport

2013.11.27. 11:40

Huszonnyolc aranyérem

Tizenkét egyesület csaknem száz versenyzője vett részt a Magyar Speciális Olimpia Szövetség Regionális úszóversenyén, amelynek a bakonyi megyeszékhely, pontosabban a Március 15. úti uszoda adott otthont.

Novothny Ottó

Az értelmileg sérült gyermekek megmérettetését a Veszprémi Úszó Klub (VÚK) bonyolította le. A helyiek, a Veszprémi Szivárvány Integrált SE sportolói, tizenhat fővel képviseltették magukat a versenyen és remekül szerepeltek. Több mint negyven érmet szereztek, huszonnyolc arany, tizenegy ezüst, és három bronz megoszlásban. A fiatalok trénere a VÚK vezetőedzője, Balogh János, felkészülésüket Vidra Judit segítette.

A Veszprémi Szivárvány Integrál SE versenyzői jól szerepeltek (Fotó: Penovác Károly)

 

A veszprémiek közül Szarvas Dávid, Kobán György, Gyöngyössy Dóra és Gulyás Gergő három-három, Varga Péter, Szabó Gerda, Simon Elizabeth, Pék Dávid, Jákli Brunó és Filler Dávid két-két, Vizeli Szabolcs, Vályi Keve, Grünert Galatea Iza és Földházi Attila egy-egy aranyérmet szerzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!