Sport

2014.01.02. 11:20

Öt harmadik pingpong helyezés született

Csabrendek - Több mint félszázan vettek részt a csabrendeki Szilveszter-kupán, amelyen az indulók tíz órán át asztaliteniszeztek és a verseny olyan szoros volt, hogy öt harmadik helyezés született.

Napló sport

Ezúttal is népszerű és népes volt a hagyományos óév végi csabrendeki asztalitenisz verseny. A színes mezőny, amelyben akadt NB I-es és megyei játékos, fiatal, idősebb, gyermek, lány és fiú, remek hangulatú csatát vívott. Volt bőven meglepetés is, és olyan eredmények születtek, hogy a felnőtt kategóriában öt harmadik hely is gazdára talált.

A viadal kiválóan sikerült, szervező önkormányzat és Csabrendek FC a tervek szerint 2014-ben is megrendezi az ünnepi tornát.

A képen a csabrendeki ping-pong Szilveszter-kupa legjobbjai (Fotó: Nagy Emil)

Eredmények, felnőttek: 1. Nyírő József (Hévíz SK), 2. Bakonyi Ferenc (Balatonfüredi FC), 3. Nagy Emil (Hévíz SK), Magyar Gyula (Hévíz SK), Palatin József (Balatonfüredi FC), Illés Mihály (Községi SE Magyarpolány), Ficzay István (Községi SE Magyarpolány). Ifjúságiak: 1. Darvas Alex, 2. Holczer Balázs Csabrendek FC, 3. Hóti Péter Csabrendek FC, Markóczi Imre (mindannyian Csabrendek FC).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!