Sport

2014.03.26. 12:20

Megvédték címüket a veszprémi floorballosok

Bajnoki címet szereztek a veszprémi floorballosok. Az U-13-as csapat hazai környezetben lett első.

Horváth Gábor

A bakonyi megyeszékhely adott otthont az U-13-as magyar bajnokság négyes döntőjének. Az veszprémi Lizards FT az elődöntőben a komáromi SZPK együttesével csatázott. A találkozót vendégek kezdték jobban, azonban a Veszprém egyenlített, s még a félidő előtt átvette a vezetést. Az összecsapás a folytatásban is nagy csatát hozott, csak a hajrában dőlt el a hazaiak javára (7:5).

A veszprémiek nagy összecsapásokat megnyerve, megérdemelten szereztek bajnoki címet ismét (Fotó: Lizards FT)

A Lizards FT a finálét a Vajda White Sharks csapata ellen játszotta. A bakonyiak nagy lendülettel vetették magukat a küzdelembe és gyorsan elhúztak 4:0-ra. Az első játékrészt uralta a Veszprém, azonban szünet után feljavult a vetélytárs játéka. A White Sharks egyre jobban felzárkózott, azonban egyenlítésre már nem volt ereje, a bakonyiak 6:4 arányban nyertek és ezzel megvédték bajnoki címüket. A 3. helyet a Csokonai Team szerezte meg.

A bajnokcsapat: Bögi Levente, Fertig Dávid, Kiss Csenge, Kiss Csongor (kapus), Orosz Luca, Réti Péter, Trombitás Anna. Edzők: Kovács Tamás, Kiss Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!