Sport

2014.05.31. 08:00

Legyőzik a Balatont!

Balatonaliga - Több mint négyezer résztvevővel, köztük sok külföldivel kitűnő hangulatban elindult szombaton reggel a 212 kilométeres tókerülő Ultrabalaton futóverseny a Club Aligától egyéni futókkal és csapatokkal.

Kovács Erika

Ott van a mezőnyben az ismert futó dr. Lubics Szilvia, aki egy túlsúlyos résztvevőkből álló csapatot kísérve futja végig a távot, ahogy mondta, amiatt, hogy segítsen nekik, támogassa, bíztassa őket. Ő két éve a férfiakat is legyőzve abszolút győztes lett ezen a versenyen, Szilvia az Athén-Spárta távolság kétszeres bajnoka egyben. Mezítláb állt rajthoz Dáva Iván, és ismét eljött Gilles Pallaruelo Franciaországból, aki eddig hét alkalommal indult és körbe is ért. Az első érkezőket az indulási helyen ma este várják. A startnál nagy tapsot és kiemelten hangos bíztatást kapott a Suhanj alapítvány, a mozgássérültek csapata, a Mosolyváltók, akik a beteg gyerekekért futnak, és a látássérültek képviseletében a Láss egyesület csapata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!