Sport

2014.11.02. 14:45

Gyakorlásra is volt lehetőség a Győr ellen

Folytatta jó sorozatát a Sümegi RE NB I-es férfi röplabda csapata, amely ezúttal a SZESE Győr alakulatát fektette két vállra meggyőző magabiztossággal.

B. Virág Rita

Sümeg -SZESE Győr

3:0 (12, 18, 15)

Sümeg, 300 néző. Sümegi RE: Schildkraut, Szabó G., Soós, Lesznyik, Kaposi, Carga. Csere: Madár (liberó), Dolgos, Nagy. Edző: Markó Gábor.

Szerencsére ott folytatta a Sümeg, ahol a Debrecen ellen abbahagyta: átmentette ugyanazt a jó játékminőséget és pillanatok alatt öt pontos előnyt szerzett (8:3). Remek szervákkal, Lesznyik, Soós és Kaposi kimagasló játékával gyorsan begyűjtötte az első játszmát a hazai gárda.

A Sümegi RE átmentette a Debrecen ellen mutatott jó játékot (Fotó: Penovác Károly)

A folytatásban is a Sümeg akarata érvényesült és Markó Gábor arra is figyelt, hogy minden hadra fogható játékosát pályára küldje. A különbséghez kétség sem férhetett, így a SRE-nek még a gyakorlásra is maradt lehetősége. A Sümeg végül megérdemelten nyert ilyen arányban is. Legközelebb a bajnoki címvédő, Kecskemét otthonába utazik.

Markó Gábor: - Köszönöm a hozzáállását és a maximális koncentrációt. Ezzel a meccsel lezárult egy időszak, a legjobbak következnek. A Kecskemét, a Kaposvár, vagy a MAFC ellen le tudjuk mérni, valójában hol is tartunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!