Sport

2015.02.10. 13:05

Buli, jelmezek, támogatás és díjak a bálon

Alsóörs - A térség legnagyobb farsangi bálját rendezték meg a település sportcsarnokában. A cél ugyanaz volt, mint az előző 15 alkalommal.

Horváth Gábor

Tizenhatodszorra rendeztek jelmezes farsangi sportbált az alsóörsi csarnokban. A szórakozás mellett a cél az Alsóörsi SE utánpótlásképzésének és működésének támogatása volt.

Az eseményen közel négyszázan vettek részt és a hangulat ezúttal is fantasztikus volt. Többen jelmezt öltöttek magukra, a hagyományoknak megfelelően az Acro Dance Tánc Sport Egyesület növendékeinek fergeteges műsorát nézhette meg a közönség.

A díjazottak, jobbra mellettük Hebling Zsolt alsóörsi polgármester, Ferenczy Gábor alpolgármester
Fotó: Alsóörsi SE

Az óvoda által készített finom vacsora után a zenét a Búgócsiga Együttes szolgáltatta. A helyi sportegyesület elismeréseket nyújtott át. A díjazottak: Csiszár Lehel (volt kézilabda szakosztályvezető), Mészáros Károly (iskolaigazgató), dr. Morzál Ádám és Ficsor Attila (íjászok), Kovács Kristóf (kézilabda), Vajda Béla (felnőtt labdarúgás), Huszár Adrián (junior futball), Mogyorósi Adrián (ifi labdarúgás), Vas Benedek (serdülő foci), Erdősi Péter, Csuhaj Ernő (az ASE korábbi elnöke), Dezső Bettina (kézi).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!