Sport

2015.06.07. 14:11

Veszprémi érmek a homokbuckák közül

Veszprém - A Veszprémi Honvéd Sportegyesület tájfutói öt érmet szereztek a Zsana környékén rendezett nemzetközi megmérettetésen.

Horváth Gábor

Háromnapos nemzetközi tájékozódási futó versenyt rendeztek Zsana környékén. A Homokháti Maccabi Kupán erős mezőny gyűlt össze.

- A jellegzetes dél-alföldi, homokbuckás terepen három országos rangsoroló futamra, éjszakai, valamint váltó versenyszámokra került sor, de egy külön labirintus pályán is kipróbálhatták magukat a résztvevők. A hazai és külföldi klubokból érkezett versenyzők között ott voltak a Veszprémi Honvéd Sportegyesület tagjai is, akik újabb érmekkel öregbítették a veszprémi tájfutás hírnevét - számolt be a Naplónak Mérő Edit, a klub tájfutó szakosztályának sajtóreferense.

A képen piros-fehérben a dobogós Bálint Ádám és Lantai Lili
Fotó: Bálint Bence

Eredmények, egyéni: F12C: 2. Bálint Ádám. N12C: 3. Lantai Lili. N45A: 2. Németh Zsoltné. N45BR: 3. Kapturné Bíró Anna.

A váltó verseny Mix kategóriájában, ahol kétfős csapatokkal kellett teljesíteni négy pályát, harmadik helyezést ért el a Bálint Ádám és Bálint Bence alkotta veszprémi családi váltó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!