Sport

2015.08.09. 15:28

Íme, a Pápai Perutz Futball Club játékoskerete – Győzelem a bajnoki főpróbán

Pápa - 28 fős játékoskerettel vág neki a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságnak a Pápai Perutz Futball Club, amely magabiztos győzelmet aratott a bajnoki start előtti főpróbán.

Polgár Tibor

A pápai futballisták edzőmeccs keretében a Vas megyei első ligában szereplő Jánosházával mérkőzetek meg a Perutz Stadionban. A felkészülési találkozó első félidejében a vendégek szereztek vezetést, majd Venczel Zoltán kettő, valamint Szabó Bálint egy találatával megfordította az állást és növelte előnyét a Perutz FC. A második játékrészben nem született gól, összességében pedig Marton Miklós tanítványai magabiztos játékkal sima, 3:1-es győzelmet arattak.

A pápaiak vezetőedzője elégedetten nyilatkozott a Naplónak: mint mondta, ugyan a mérkőzés elején ellenfelük többet birtokolta a labdát, mivel volt egy kis zavar a Perutz középpályáján, de ezt gyorsan megbeszélték, és átvették a játék irányítását. – Bőven voltak szépen kialakított helyzeteink, de ezekből nem sikerült a kapuba találnunk. Viszont letámadásból többször is labdát szereztünk, és ezekből szép gólokat rúgtunk – fogalmazott Marton Miklós.

Kérdésünkre megjegyezte, a Perutz FC 28 fős keretével ugyancsak elégedett, ám vannak játékosok, akiknek még sokat kell fejlődniük. A vezetőedző elárulta, már körvonalazódik a fejében a kezdőcsapat, a bajnokság rajtja előtti utolsó hét pedig sok-sok gyakorlással telik majd.

A Pápai Perutz Futball Club hivatalos játékoskerete: Badics Patrik, Ékes József, Forsthoffer Ákos, Györkös Zoltán, Horváth Ádám, Horváth Dávid, Kálmán István, Kálmán Norbert, Kincses Gábor, Magasy Gergely, Marton Miklós, Mészáros Dávid, Nemes Róbert, Orovecz András, Palkovics Ádám, Porcelán Kristóf, Pődör Szabolcs, Páli Márk, Radó Tamás, Róka Roland, Szabó Bálint, Szabó Bence, Szabó Martin, Szíjártó Kristóf, Tóth Máté, Ughy István, Venczel Zoltán, Véber Gergő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!