Sport

2015.09.25. 12:57

Győzni mennek a sümegiek Kecskemétre

Mióta a Sümegi RE férfi röplabda együttese az élvonalban játszik, még sosem tudott nyerni a Kecskemét ellen. Varga László tanítványai vasárnap szeretnék végre megtörni a jeget.

B. Virág Rita

Az SRE jól kezdte a bajnokságot, a Debrecent meggyőző magabiztossággal 3:0-ra verte hazai pályán. Vasárnap azonban a tavalyi ezüstérmes lesz az ellenfél, amely ellen még sosem sikerült nyerni. Igaz, ami igaz, a Kecskemét meggyengült a nyáron, ám azért hazai pályán így is favorit, szinte bárki ellen. Az első körben ráadásul a MAFC-ot verte 3:1-re idegenben.

A sümegiek (kékben) meggyőző játékkal nyertek legutóbb
Fotó: Balogh Ákos

- Nem titok, nyerni utazunk Kecskemétre - kezdte Varga László, a sümegiek mestere beharangozóját. - A debreceni meccset alaposan kielemeztük, és ha sikerül a nyitás rontásokat leredukálnunk, akkor jó taktikával legyőzhetjük a Kecskemétet.

Hozzátette, sokat gyakoroltak tanítványaival, akik szerinte megfelelő hozzáállással és lelkesedéssel sikerrel vehetik a második fordulót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!