Sport

2015.12.16. 15:22

A Botev tornászai a fővárosban bizonyították tehetségüket

Budapest, Veszprém - Nagyszerű eredményeket értek el a Botev iskola tornászai a Rákoskerti- kupán a közelmúltban.

B. Virág Rita

A Rákoskerti tornászkupát sorrendben tizenkilencedik alkalommal rendezték meg a fővárosban, ahova a budapesti sportolókon kívül szép számmal érkeztek vidékről is indulók. A veszprémi Botev iskola - Papréti Emese testnevelő és edző vezetésével - a II., illetve a III-IV. korcsoportos vetélkedésre nevezett be.

A II. korcsoportban, ahol több mint százan mutatták be gyakorlatukat az egyéni számban, Gugolya Zsófia a második, Baján Enikő a negyedik, Kiliti Eszter a hatodik helyen végzett. Boros Laura a kilencedik, míg Lakatos-Bartók Zsuzsa a 19. lett.

A csapatok versenyében a Hriszto Botev iskola nemcsak a vidéki intézmények között, hanem az összesítésben is aranyérmet érdemelt ki.

A Botev iskola diákjai kiválóan szerepeltek a fővárosi viadalon (Fotó: Botev iskola)

Egy korosztállyal feljebb a Botev az összesített lista ötödik helyét érte el, míg a vidékiek közül negyedikként zárt. Egyéniben Szuhánszki Emmát kell kiemelnünk, aki az előkelő nyolcadik helyezést szerezte meg. A csapat tagjai: Szuhánszki Emma, Magyar Zsófia, Stark Beneriké, Pénzes Patrícia, Soós Nagy Hanna, Cserháti Luca.Papréti Emese tanítványai számára ez a viadal sokat segített abban, hogy ráhangolódjanak az országos diák-olimpia versenyeire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!