Sport

2015.12.23. 11:43

Füredi játékost igazolt a Szeged!

Balatonfüred - Bánhidi Bence után újabb játékost igazolt a MOL-Pick Szeged a balatonfüredi kézilabdacsapatból.

Horváth Gábor

Bóka Bendegúz átigazolását a Tisza-parti klub jelentette be szerdán. A 22 esztendős balszélső egy plusz kétéves szerződést írt alá a szegediekkel, a következő idényt már új együttesében kezdi.

A Balatonfüredi KSE saját nevelésű játékosa már bemutatkozott a felnőtt A válogatottban is, jelenleg a B csapat tagja. A kézilabdázó korábban már jelezte, nem kívánja meghosszabbítani nyáron lejáró szerződését a fürediekkel, új kihívásokat keres.

- Több együttes is megkeresett, voltak kérőim, de amint meghallottam, hogy a Szeged szívesen látna, nem volt kérdés, hogy elfogadjam a szerződésem. Egy kiváló klubba igazolok. Az idény végéig a Füred játékosa maradok, és mindent megteszek azért, hogy sikeresen szerepeljünk, utána pedig következik egy izgalmas kihívás számomra, amit nagyon várok – nyilatkozta a szegedieknek Bóka Bendegúz.

A Tisza-parti klub korábban már megállapodott egy balatonfüredi kézilabdázóval, a válogatott beállós, Bánhidi Bence szintén a következő idényben teszi át a székhelyét Szegedre. Úgy tűnik, a MOL-Pick kerete alaposan átalakul a nyáron (több idegenlégiós is érkezhet), a Bajnokok Ligájában szereplő alakulatnál komoly terveket szövögetnek, egyben a távolabbi jövőbe is tekintenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!