Sport

2015.12.08. 08:17

Magyar bajnok a High Five

Pécs – Rajt-cél győzelmet aratott az Acro Dance SE High Five elnevezésű formációja az akrobatikus rock and roll magyar bajnokságon.

B. Virág Rita

A baranyai megyeszékhelyen a legjobb hazai utánpótlás párosok és felnőtt formációk küzdöttek a magyar bajnoki címekért.

Az elődöntőből a balatonfüredi High Five elsőként jutott be a fináléba. Tromlerné Rusz Rita és Madár Eszter tanítványai azonban elviselték a terhet – a győzelemhez hibátlan, a mezőnyből kimagasló produkció kellett.

A High Five megfelelt az elvárásoknak, a legjobb formáját hozta és a döntős kűrt hibátlanul táncolta végig. Az eredményhirdetésnél szinte tapintani lehetett a feszültséget, azonban nem volt kérdés, ezen a napon a High Five verhetetlen volt.

Az Acro Dance SE legsikeresebb formációja a magyar bajnoki címmel az országos ranglista élére ugrott.

A formáció tagjai: Brandl Tünde, Bujáky Eszter, Ferenczi Boglárka, Izsó Fanni, Kiss Antónia, Kovács Brigitta, Kovács Petra, Kulcsár Orsolya, Lakner Diána, Nagy Alexandra, Németh Fanni, Ruzsiczky Nóra, Sebestyén Dóra, Sokoray Kata, Székely Barbara, Tromler Kata Rebeka, Vörös Laura.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!