Sport

2015.12.03. 17:07

Négy érmet hoztak haza a veszprémiek

Veszprém, Mezőhegyes - Kiváló eredményeket értek el a Padányi TKD klub versenyzői a közelmúltban megrendezett Fuji-Mae nyílt nemzetközi ITF taekwon-do-versenyen.

Bényi Kálmán

Mezőhegyesen a helyi művelődési központban 31 klub 225 nevezője küzdött egész nap a három küzdőtéren. A megmérettetés nyílt volt, ami azt jelentette, hogy más harcművészirányzatok képviselői is elindulhattak. Ennek megfelelően több kick-box-klub nevezte versenyzőit.

A rangos viadalon az MMA-sok is csatasorba álltak, a délutáni töréstechnikai versenyen pedig a kyokushin karatésok adtak számot tudásukról.

Bécsi Nikolett (jobbról a második) erőtörésben lett első (Fotó: Vajky László)

A veszprémieknél a két versenyzőn kívül a csapat vezetője, egyben edzője, Bécsi Nikolett is tatamira lépett. Eredmények: light-contact: serdülő fiú, 35 kg: 3. Kovács Gergő (Padányi TKD), ifjúsági fiú, 63 kg: 2. Simon Imre (Padányi TKD), felnőtt nők, 56 kg: 2. Bécsi Nikolett (Padányi TKD). Felnőtt erőtörés, nők: 1. Bécsi Nikolett (Padányi TKD).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!