Sport

2016.01.18. 18:33

Téli terembajnokság - Összesen ötvennégy gól született

Veszprém - A téli terembajnokság két csoportja számára már a harmadik fordulót rendezték a Vetési tornacsarnokában, ahol, úgy tűnik, csak a támadással voltak elfoglalva a csapatok.

Heffler Péter

A hétvégén a veszprémi téli terembajnokságban tovább pattogott labda, és izgalmas találkozókat rendeztek a Vetési Albert Gimnázium tornacsarnokában.

A szombati játéknap hat mérkőzésén összesen ötvennégy gól született, ami jócskán több, mint az eddigi két forduló bármelyikének a termése, figyelembe véve, hogy eddig összesen született hetvennégy találat. A harmadik kört követően az is eldőlt, hogy már csak egy csapat, a Fújtatók Man at Work együttese mondhatja el magáról, hogy százszázalékos, miután 7:2-re legyőzte a Fekete Bambát.

A fordulót szintén hibátlanul kezdő Sárga Angyalok egy gólgazdag mérkőzésen 6:6-os döntetlent játszottak a Haszkovó gárdájával, míg az A csoport harmadik találkozóján továbbra sem tudta begyűjteni első pontjait a Hanyatt SE, 7:4 arányban ugyanis alulmaradtak az Autógenerál FC 35-tel szemben.

A Game Over (kék mezben) szoros összecsapáson győzött a pontvadászat legutóbbi körében (Fotó: Zwicker Tamás)

A B csoportban már jóval kiélezettebb a küzdelem, hiszen három kör után négy csapat is hat ponttal áll. Igaz, itt is található pont nélkül szerénykedő együttes, mivel a Hetek.hu 5:4-re kikapott, ezúttal a Min-Techtől.

A forduló előtt még hibátlanul álló Csillag FC 4:2-re alulmaradt a Vesz-Monttal szemben, de jobb gólarányának köszönhetően még mindig vezeti a B csoportot, míg egy szintén szoros mérkőzésen (4:3) a Game Over és az Anda Festékáruház csapatai is jócskán hozzáadtak a harmadik kör gólterméséhez.

Aki pedig a bajnoki címre áhítozik, már nem nagyon hibázhat, ugyanis csupán két kör maradt az alapszakaszból, melyet követően február 20-án, illetve 27-én a két csoport azonos helyen végzett csapatai csapnak majd össze egy oda-vissza vágós párharcban, eldöntve ezzel a végső helyezéseket.

Február 6-án jön a negyedik forduló

A téli terembajnokság február 6-án folytatódik a Vetési Albert Gimnázium tornacsarnokában. Az A csoport következő fordulójának párosításai: 10:00 Haszkovó-Hanyatt SE; 11:00 Sárga Angyalok-Fújtatók-Man at Work; 12:00 Fekete Bamba-Autógenerál FC 35

A B csoport következő fordulójának párosításai: 13:00 Csillag FC-Hetek.hu; 14:00 Vesz-Mont-Game Over; 15:00 Anda Festékáruház-Min-Tech

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!