Sport

2016.03.21. 13:27

Ancsin Gábor Veszprémbe tart?

Veszprém - Az egyik országos internetes hírportál szerint Ancsin Gábor, a MOL-Pick Szeged jobbátlövője a következő idényben már az MVM Veszprém férfi kézilabda együttesénél játszik.

B. Virág Rita

Hónapok óta rebesgetik a hírt, miszerint Ancsin Gábor jobbátlövő a bakonyiakhoz igazol. Most az egyik internetes portál írta meg: „Ancsin pedig, nyílt titok, hogy Veszprémben folytatja”. Természetesen megkérdeztük az MVM Veszprém vezetőségét, amely nem kívánt élni a lehetőséggel, nem nyilatkozott.

Hogy valóban a nyáron költözik-e Ancsin arról talán még azért is korai beszélni, mert addig még négy fronton kell helyt állnia Javier Sabate tanítványainak.

Legközelebb kedden Nagyatádra utazik a veszprémi csapat, ahol a Csurgóval méri össze erejét. A Veszprém Arénában kilenc góllal nyert a címvédő és feltehetően a csurgó célja most is az, hogy tízen belül maradjon nagy nevű riválisával szemben.

Mindeközben az EHF kihirdette a hétvége legjobbjait. AZ MVM beállója, Renato Sulic a Motor Zaporozsje otthonában nyújtott teljesítményével bekerült a hét válogatottjába.

Iváncsik Gergő hát mögött dobott gólját pedig beválasztották a TOP 5-be. Itt a negyedik legszebb találatnak választották a balszélső megmozdulását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!