Sport

2016.10.13. 15:45

Újabb országos futás

Balatonfüred - Negyedik alkalommal rendezik meg az Országfutás elnevezésű eseményt, amelynek keretében Biró Balázs futónagykövet félmaratonra invitálja az érdeklődőket.

Horváth Gábor

A következő Országfutás, sorban a negyedik október 22-én, szombaton lesz. Az esemény célja a futás, a mozgás, az egészséges életmód népszerűsítése. A sorozat keretében bárki vállalhat egy minimum öt kilométer hosszú távot bárhol az országban, vagy akár külföldön is. A rendezvényhez ingyenes regisztrációval lehet csatlakozni egyénileg, vagy csoportosan.

A rendezvényhez bárki csatlakozhat, Biró Balázs Füred és Almádi között fut majd
Fotó: Nyirő Adrienn

Az Országfutás egyik futónagykövete, Biró Balázs október 22-én Balatonfüredre invitálja az érdeklődőket. A jótékonysági futásairól is ismert amatőr sportoló Balatonfüred és Balatonalmádi között egy fél maraton vállalt, amelyhez várja a csatlakozókat kisebb, nagyobb, vagy akár az egész szakaszra. A találkozó 8.45-kor lesz a füredi autóbuszállomáson, a futás közös bemelegítés után kilenc órakor indul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!