Sport

2016.11.23. 17:22

Köpködtek és bírót akartak verni

Várpalota- Nagy balhé volt a Várpalotai Bányász SK-Devecser megye I-es meccsen, amiért most a hazai szakosztály jelezte lapunknak, elhatárolódnak ettől a viselkedéstől.

B. Virág Rita

A Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága 30 ezer forintra büntette a Várpalotai Bányász SK labdarúgó csapatát szurkolói sportszerűtlen megnyilvánulásai miatt. A palotai ultrák megengedhetetlen stílusban szidták az ellenfelet, a játékvezetőt, köpködtek és szívesen nekitámadtak volna a sípmesternek is.

A VBSK csapata kifejtette: Ez a viselkedés ellentmond a Fair Play-nek és a sportszerűségnek.

"Tiszteljük minden ellenfelünket, és a klub által képviselt értékek szerint nem fér bele ez a szemlélet, ez a viselkedés semmilyen mérkőzésen, legyen szó barátságos, felkészülési, kupa, vagy bajnoki ütközetről. Ezért arra kérjük minden szimpatizánsukat, szurkolónkat a következőkben sportszerűen buzdítsák csapatunkat és kérjük őket, a Fair Play szellemét indig tartsák szem előtt. A büntetés, amit a Fegyelmi Bizottság kirótt ránk, teljesen jogos, de szeretnénk, ha ez nem állandósulna és többet ilyen problémák miatt nem kellene pénzbírságot fizetnünk." - tudatta velünk az egyesület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!