Sport

2016.11.24. 17:26

Nem találják ki, mit tett a bíróval!

Veszprém - Az ugodi futballistát hónapokra tiltották el a játéktól.

Horváth Gábor

A Községi SE Magyarpolány-Ugod SE labdarúgó megye I-es bajnokin a játékvezető a 74. percben kiállította a vendégek játékosát, Szommer Tibort. A focista az MLSZ Veszprém megyei Igazgatóság fegyelmi bizottsága szerint "reklamált, ütő mozdulatot tett a játékvezető felé, megcsípte a mellkasát", emiatt négyhónapos eltiltást kapott, azaz 2017. március 20-ig nem húzhat mezt. Kemény büntetés, de az igazság az, hogy ez az utolsó őszi fordulóban történt, így olyan nagyon sok bajnokit nem kell kihagynia a vétkesnek, egészen pontosan négyről hiányzik majd.

Az utolsó játéknapon más súlyosabb egyéni vétség nem történt, két sportszervezetet büntettek még 30-30 ezer forintra. Ahogyan azt már megírtuk, a Várpalotai BSK-Devecser meccsen a nézők köpködtek, a játékvezetőket és a vendégeket vették célba, az említett Polány-Ugod meccs lefújását követően pedig több szurkoló is bement a pályára. Ezek miatt a házigazda klubokat elmarasztalták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!