Sport

2016.12.30. 15:20

Az utolsó napon is sport

Az év utolsó napján több helyütt futással búcsúznak az esztendőtől. Így például Pápán, Ajkán, Veszprémben, Várpalotán és Tapolcán is.

B. Virág Rita

Ajkán évről évre egyre többen vesznek részt a szilveszteri futóversenyen, ahol a távot rendre az évszám határozza meg, vagyis idén 2017 méter vár a nevezőkre. Az indulók pólót kapnak ajándékba, és nemcsak korosztályonként a leggyorsabbakat díjazzák, hanem a legötletesebb jelmezt húzó futót is megjutalmazzák.

Tapolcán a Malom-tóhoz várják a mozogni vágyókat, a délelőtti eseményen a szokásoknak megfelelően a tavat kell majd körbefutni.

Aki akar, vicces jelmezt is húzhat a futáshoz Ajkán Fotó: archív / Penk Tímea

Várpalotán a Maraton Tömegsport és Környezetvédő Egyesület szervez szilveszteri batyus kocogást. A futni vágyók Várpalotán a Balázs-kertben találkoznak 10 órakor.

Pápán a Fő térre várják a sportolni vágyókat, akik egy, illetve két kilométeres távok közül választhatnak. A program 12.30 órakor kezdődik.

Veszprémben pedig a Bakony Alpin és Futóklub szervezi meg immáron tizenhetedik alkalommal a szilveszteri futást, kocogást, ahol a résztvevők a belső körgyűrűn közel tíz kilométert teljesítenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!