Sport

2017.01.05. 17:03

Balaton-kupa - Rangos kézilabdatornát rendeznek serdülőknek

Balatonfüred, Veszprém - A tóparti városban a Lóczy gimnáziumban, a megyeszékhelyen a Noszlopy iskola nemrégen megépült tornacsarnokában rendezik majd a Balaton-kupa serdülő kézilabdatorna mérkőzéseit.

B. Virág Rita

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a Telekom Veszprém ismét megrendezi a Balaton Kupát. A január 12-14. között tartandó eseményt az idén huszonhetedik alkalommal bonyolítják le, két helyszínen.

Veszprémben a Noszlopy gimnázium nemrégen átadott sportcsarnoka, míg Balatonfüreden a Lóczy gimnázium tornacsarnoka lesz a helyszín.

A Balaton Kupán igazi nemzetközi mezőny indul, a Telekom Veszprém és a Balatonfüredi KSE serdülőin kívül a Nemzeti Kézilabda Akadémia, a MOL-Pick Szeged, valamint a Partizan Beograd, a Celje, a PPD Zagreb, illetve a HC Zubri küldi csatába a legjobbjait.

A torna programja, január 12-13-án zajlanak a selejtezők. A két négyesben körmérkőzést vívnak a csapatok, majd január 14-én következnek a helyosztók Veszprémben. A csoportok két legjobbja keresztbe játszik az elődöntőben, aztán 18 órától rendezik a bronzmeccset, 19.30 órától pedig a finálét.

A torna végén a legjobbak - kapus, mezőnyjátékos - különdíjat vehetnek át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!