Sport

2017.01.03. 12:01

Sorsoltak a füredi terembajnokságban

Balatonfüred - Sorsoltak a balatonfüredi körzeti téli teremlabdarúgó-bajnokságban. A pontvadászat szombaton a selejtezővel kezdődik.

Horváth Gábor

Természetesen idén sem maradhat el a hagyományos balatonfüredi kispályás futballsorozat. A bajnokságra ezúttal 23 csapat nevezett, a szervező a Balatonfüredi Kispályás Labdarúgó Szövetség a tavalyi eredmények alapján erősorrendet felállítva közöttük kalapokra osztotta a mezőnyt.

A Red Scorpions (piros) és a Dö-Me idén is tagja a mezőnynek Fotó: Penovác Károly

Ezután következett a sorsolás, amely során kialakult a hat selejtezős csoport.

Íme, A csoport: Korona Panzió, REFI, La Riva II, Felsőörs. B csoport: La Riva, Ada Bau, Zibunda. C csoport: Nívó, Racer-Tihany, Zánka, Reális. D csoport: Black City, Red Scorpions Pécsely, Füred Junior, Akali SE. E csoport: Vitorlás FC, Cselzi FC, Dö-Me Se, In-Team. F csoport: Bádogos, Fészek Söröző, Balatonszőlős, Zamat FC.

A csoportok győztesei, valamint a két legjobb csoport második alkotja az első osztályt (8 csapat). A többi csoport második, illetve a legjobb négy csoport harmadik alkotja a másodosztályt (8 csapat). A megmaradt hét csapat alkotja a harmadosztályt. A legjobb csoport második, illetve harmadik kiszámításánál nem veszik figyelembe a csoport negyedik helyezettje elleni eredményt.

A selejtezőt követően követően három osztályban, körmérkőzéses rendszerben zajlik a bajnokság.

Az első játéknapot január 7-én, szombaton rendezik. A további selejtezős fordulók, 2. kör: január 8., vasárnap. Harmadik kör: január 15., vasárnap. A főtábla küzdelmei január 21-én kezdődnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!