Sport

2017.03.31. 16:50

A listavezető Ősi PSK a második helyezett Sümeg VSE otthonába utazik

Megyei körkép - Az Ősi tizenkét forduló óta tartó hegemóniáját törheti meg a sümegi alakulat az MTD Hungária megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság 21. játéknapján.

Bényi Kálmán

Herendi Porcelán SK (11.)-Balatonkenese SC (10.): A herendiek kezdenek magukra találni, az utóbbi két fordulóban hat pontot gyűjtöttek. A Balaton-partiak igencsak hullámzóan teljesítenek tavasszal, hazai sikereiket rendre idegenbeli vereség követi. Esetleges Porcelán- diadallal helyet cserélne a két gárda a tabellán, amire minden esély megvan.

Tapolca (8.)-Pápateszéri SE (9.): Két igazi középcsapat találkozóján a pillanatnyi forma fog majd dönteni. A megfiatalított Tapolcáról és a Pápateszérről is elmondható, hogy elég rapszodikusan teljesít. Ősszel 4:4-es döntetlent játszottak egymással a felek. A pontosztozkodás most is benne lehet a meccsben.

A herendiek (kék-sárgában) egyre jobb formában fociznak Fotó: Balogh Ákos

Peremarton SC Berhida (7.)-Tótvázsony SE (5.): A vendégek hét forduló óta nem tudnak hibázni, és re-mek sorozatuknak köszön- hetően immár a dobogóért szállnak harcba. A peremar-toniak hazai környezetben azonban bárkit képesek legyőzni, elég csak megemlí- teni a listavezető Ősi elleni diadalukat. A házigazda megszakíthatja a Vázsony sikerszériáját.

Szentantalfa NVSE (3.)- Taliándörögd SE (12.): Az antalfaiak kisebb gödörbe kerültek, de amennyiben versenyben akarnak maradni a bajnoki címért, mindenképpen be kell gyűjteniük mindhárom bajnoki pontot. A dörögdieknek egy döntetlen már hatalmas bravúr lenne.

Egyetértés SE Nemesszalók (13.)-Csabrendek FC (14.): Két hasonló képességű alakulat találkozik majd egymással a zöld gyepen. A hazai pálya nyújtotta előny a Szalók felé billenti a mérleg nyelvét.

Vaszar SE (16.)-Badacsonytomaji SE-Bonvino (6.): A papírforma mindenkép- pen vendéggyőzelmet ígér. A vaszari focistáknak hatalmas formajavulásra lesz szükségük, hogy pontot tudjanak rabolni a badacsonytomajiaktól.

Sümeg VSE (2.)-Ősi PSK (1.): Csúcsrangadó a javából. A Sümeg bombaformában várja a találkozót, míg az Ősi tavaszi teljesítménye messze nem mutat olyan kiegyensúlyozott képet. A vendéglátók esetleges győzelmükkel megelőznék riválisukat, és nagy lépést tennének a bajnoki cím elhódítása felé.

Nemesvámos (15.)-Csopak SC (4.): A csopakiak már nagyon nem hibázhatnak, mert könnyen a középmezőnyben találhatják magukat. A jelentősen megerősödött Vámos ellen sem mehetnek tutira. A sikerért 110 százalékot kell nyújtaniuk, ellenkező esetben meglepetés érheti őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!