Sport

2017.04.11. 15:55

Jól szerepeltek a zirci dzsúdókák a Magyar Kupán

Zirc - A Vincze Judo Klub négy dzsúdókája remekül helytállt a diák A-B hagyományos Magyar Kupán.

B. Virág Rita

Debrecen adott otthont a judó diákolimpia A-B kategóriájú Magyar Kupájának. Több mint háromszáz versenyző adta le nevezését, melyre román, szlovák és osztrák cselgáncsozók is jelentkeztek.

Veszprém megyét a zirci Vincze Judo Club négy dzsúdókája képviselte. Vincze Lajos és Vincze Ferenc tanítványai tisztességgel küzdöttek az év egyik legnagyobb viadalán.

Vajda Luca az A korosztályban, a 35 kilogrammos mezőnyben mutatta meg, mire képes, és végül kiváló teljesítménnyel a dobogó harmadik fokát foglalhatta el.

A Vincze Judo Klub négy ifjú sportolót indított a debreceni, hagyományos Magyar Kupán Fotó: Vida Judit

Ugyanebben a kategóriában a 41 kilogrammos Fisli Levente remekül menetelt, ám egy téves bírói döntéssel megállították. Szép küzdelmeket láttunk tőle, végül az ötödik helyet szerezte meg. A fiatalabb korosztályban, a 36 kilogrammos mezőnyben Kertai Réka a nagyon erős mezőnyben az előkelő ötödik helyen végzett.

Ugyanitt Berkes Mihály a 38 kilogrammosok népes mezőnyében a remek hetedik helyen zárta a versenyt. A Vincze Judo Klub sportolói legközelebb Pápán, a me- gyei diákolimpián mutathatják meg felkészültségüket, tudásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!