Sportvilág

2014.05.27. 11:59

Foci vb 2014 - Reider Lászlót nem hozza lázba a foci vb

Veszprém - Nem hozza lázba a labdarúgó világbajnokság, inkább a veszprémi kézilabda csapatnak szurkol Reider László, a Rubber Puppet zenekar énekes/gitárosa.

Szabó Péter Dániel

_ Az első, s egyben meghatározó futballélményem a mexikói világbajnokságon a Szovjetuniótól elszenvedett 6-0-ás vereség, s az azt követő tésztamizéria _ idézi fel a közel 30 éve történteket a Gizella-díjas, a veszprémi Kossuth utcát dalba foglaló banda énekes/gitárosa. A civilben elismert optikusként dolgozó Reider László a Napló kérdése elmondta, nem igazán néz focit, ezért különösebben nem is érint az időeltolódás miatti késő éjjeli közvetítés.

_Brazil torna ide vagy oda, emiatt biztosan nem fogok kialvatlan szemekkel dolgozni. Ha mégis megnézek egy-egy mérkőzést, azt a kommentátorokért fogom megtenni, ami sokkal szórakoztatóbb, ha például a Gundel-Takács Gábor vagy a Hajdu B. István közvetít. A focinál sokkal jobban érdekel a hétvégi kézilabda meccs, remélem jól szerepelnek a négyes döntőben a veszprémi fiúk _ mondta el Reider László.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!