Sportvilág

2014.08.17. 19:52

Kimi Räikkönen már négyszer nyert Spa-ban

Idén nem reménykedik ilyesmiben, de bízik a csapatban.

Tajthi Andrea

Kimi Räikkönen nem vár drasztikus változást Belgiumban sem, annak ellenére, hogy ez az egyik legeredményesebb pályája a finn versenyzőnek.

"Remélem, hogy a szezon második fele jobban alakul majd, mint az első, de hozzá kell tenni, hogy egy-egy jobban sikerült nap összességében még nem jelent sokat." - mondta Räikkönen. "Az még nem változtat azon a tényen, hogy ki kell javítanunk a hibáinkat, és jobban kell működniök a dolgoknak a csapatnál."

"Hiszek az emberekben ennél a csapatnál, és abban, hogy oda tudjuk juttatni magunkat, ahol lennünk kell. Pár jel már volt erre Magyarországon, egész jó volt a tempónk, de megnehezítette a helyzetünket, hogy abból a pozícióból kellett rajtolnunk, amelyikből. Remélhetőleg tanultunk belőle, és rendbe tesszük a dolgokat."

"Nem hiszem, hogy jelentősek lesznek a változások Belgiumban, viszont jövőre már azok lehetnek, szóval azon dolgozunk, hogy megfelelően kezeljük a hiányosságokat. Javulnunk kell az évad hátralévő részében, hogy pontosan lássuk, mit és hogyan akarunk a következő évben."

További F1 hírek ida kattintva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!