Sümeg

2014.03.25. 12:14

Új helyen a sümegi járási hivatal

Sümeg - Tavaly huszonhatezer, az idei első negyedévben mintegy ötezer ügyfelet szolgáltak ki a sümegi járási hivatalban.

Szijártó János

Mostantól új helyen, napjaink elvárásainak megfelelő körülmények között fogadják a látogatókat. Egyebek között ez is elhangzott a keddi sajtótájékoztatón Sümegen, amelyet a hivatal költözésének apropóján tartott Dr. Györkös Nikoletta járási hivatalvezető, dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott, valamint Lasztovicza Jenő országgyűlési képviselő, a megyei közgyűlés elnöke. A tájékoztató apropóját az adta, hogy március 24-től a Sümegi Járási Hivatal Hatósági Osztálya és Járási Gyámhivatala a Járási Munkaügyi Kirendeltséggel egy épületben, a Kossuth Lajos utca 14-16. szám alatt várja az ügyfeleket.

Dr. Györkös Nikoletta, dr. Kovács Zoltán és Lasztovicza Jenő a tájékoztatón (Fotó: Szijártó János)


Az épületet a megyei kormányhivatal újíttatta fel, illetve látta el korszerű eszközökkel. Kovács Zoltán azt is kiemelte, hogy napjaink technikai követelményeinek megfelelő informatikai és infokommunikációs eszközök segítik az ügyintézést. A kormánymegbízott a bejárás során megmutatta bejáratnál kialakítandó kormányablak helyét is, amelyre már nem kell soká várnia a járás lakosainak.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!