Sümeg

2016.06.19. 07:19

Színvonalas táncgála Sümegen

Sümeg – Fergeteges évadzáró gálaműsort rendeztek a város táncegyüttesei. Öt korcsoport tíz együttese, százhatvan táncos 24 műsorszámmal mutatkozott be.

Penk Tímea

A rendezvényen Szerencse Károlyné intézményvezető köszöntötte a vendégeket és a Kisfaludy Sándor művelődési központ tánccsoportjait.

Fotók: Penk Tímea, Győrik Zsuzsanna

– A  tizenhatodik alkalommal megrendezett táncgálán egy szép és színvonalas showműsort láthat a közönség – nyitotta meg a rendezvényt az intézményvezető.

Végh László polgármester elmondta, hogy bár maga nem űzi magas színvonalon a táncot,  kedveli nézni és nagyra értékeli ezt a művészeti ágat is.

– Egy kicsit olyan ez, mint amikor a szülő a kisgyermekét az ajtófélfa mellé állítja, és megnézni, hogy mennyit nőtt az utóbbi időben. Úgy nézzük meg évről évre, hogy a táncosaink mennyit fejlődtek – mondta a polgármester, aki örömmel figyeli a folyamatos megújulást. A korábban kislányokként fellépő tagok között van olyan, aki mára  oktatja a kicsiket, ez a polgármester szerint azt jelenti, hogy Sümeg egy élő város.

A gálán fellépett a Balance Táncegyüttes, a Zafirah és a Zahirah Hastánccsoport, a Just Dance Club, a Brodway Tánccsoport, a Sümeg Néptáncegyüttes, Burán Kamilla és Fehér Barbara, valamint vendégegyüttesként a  Platina Társastáncklub.

A színpadi látványtechnika Kapasz István és Szép Alexandra munkáját dicséri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!