Szentgál

2015.06.30. 16:49

Életműdíj Molnár Lászlónak

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete életműdíjjal jutalmazta Molnár Lászlót, a Szentgál TV stúdióvezetőjét.

Balla Emőke

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete (HTOE) szakmai fórumot és közgyűlést tartott Szombathelyen, ahol átadták a HTOE Helyi érték-díj pályázatának díjait. A HTOE kilencedik éve ismeri el életműdíjjal az arra érdemesek munkásságát. Idén a helyi televíziós társadalom Molnár Lászlót, a Szentgál TV stúdióvezetőjét tüntette ki életműdíjjal. A díjat Széles Tamás, az egyesület elnöke adta át.

Szakmai fórumon ismerték el Molnár Lászlónak, a Szentgál TV stúdióvezetőjének (balra) munkáját. Széles Tamás, a Helyi Televíziók Országos Egyesülete elnöke adta át az életműdíjat (Fotó: Helyi Televíziók Országos Egyesülete)

A Szentgál Televízió műsorát 1992 óta láthatják a nézők, Molnár László az első pillanatoktól részt vett a szentgáli kábeltelevíziós hálózat építésében, a Szentgál TV születésénél is segédkezett társaival együtt. A stúdióvezető elmondta: egy VHS kamerával indult a szentgáli televíziózás, kezdetben a képújság szerkesztése volt a legfőbb tevékenységük. 2000-ben szerezték be az első digitális kamerákat és a vágórendszert is, ettől az időponttól számíthatják igazán a Szentgál Televízió létezését. A közösségi médiaszolgáltatói státuszukból adódóan hetente négy óra saját készítésű műsort sugároznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!