A szerkesztő ajánlja

2017.04.06. 15:35

Mindennapi lapunk: Jó hirdetési felület a Napló

Veszprém - Több mint két évtizede előfizetője, de már a hetvenes évek végén olvasta a Naplót Csongrádi László.

Molnár Sándor

- Ahol dolgoztam, ott a sarkon volt egy újságárus. A boldog békeidőkben a reggeli a munkahelyen zajlott, és közben elolvastuk az újságot. Ez a szokás máig megmaradt, igaz, most már otthon reggelizünk - meséli olvasási szokásairól.

Elmondja azt is, hogy 22 éve van előfizetése, és azóta egy rituáléval kezdődik számára a nap. Kézbe veszi az újságot, és a reggeli alatt végigfutja, ami érdekes, azt elolvassa. Ilyenkor szelektálja a Naplóban megjelent írásokat, és van, amit majd este olvas el a lapból. Munkájából adódóan az autó a mindene, ezért a Lóerő melléklet és az autós hírek érdeklik esősorban, a gazdasági hírek másodsorban, de szereti a megyei vonatkozásokat is. Baráti kapcsolat miatt drukkol a veszprémi futballistáknak, a kézilabda hazafias kötelessége, ezért a róluk szóló híreket sem hagyná ki.

Csongrádi László Fotó: Molnár Sándor

- Valamikor, amikor aktívabban zenéltünk, a helyszín mindig megjelent a Naplóban. Erre nagyon büszkék voltunk, illetve voltak tudósítások is az adott rendezvényről.

Később, amikor az autós szakmába került, aktív hirdetők lettek. Azt tapasztalta, hogy, bár sokan azt gondolják, hogy az írott sajtó fénykora leáldozott, mégis van értéke a benne elhelyezett reklámnak. - Ha hirdetünk valamilyen autót, arra is megnő az érdeklődés, illetve a barátoktól, ismerősöktől azt kapom vissza, hogy milyen jó a sajtónk. Ebből le tudom szűrni, hogy érdemes megjelenni az újságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!