Tapolca

2009.05.14. 02:28

Másfajta politizálás szükséges

Pápa - Múlt szerdán tartott sajtótájékoztatót Gőgös Zoltán államtitkár, az MSZP pápai csoportjának elnöke és Grőber Attila alelnök. A tájékoztató központi témája az európai parlamenti választás kampánya volt.

Sikos Gábor

- Az európai választási kampány Európáról kellene szóljon. Úgy érzékeljük, hogy nagyobb teret nyer ebben a belpolitika, abból is azok az elemek, amik arról szólnak, hogy itt minden rosszul működik. Mi úgy gondoljuk, hogy csak Európában van élet, nem pedig Európán kívül - mondta Grőber Attila, az MSZP pápai csoportjának elnökhelyettese.

A sajtótájékoztató folytatásaként Gőgös Zoltán szólt a Pápán történt fejlesztésekről, amik uniós pénzből valósultak és valósulnak meg a közeljövőben, nem elvitatva a Széchenyi terv keretében létrejött beruházásokat sem. Reagált a Fidesz óriásplakátjain található üzenetre is.

- Egyetértek én is azzal, hogy elég volt. Elég abból a politikai vircsaftból, ami itt zajlik, ez nem európai politizálás - mondta a szocialista párt helyi szervezetének elnöke, aki a másfajta politizálás példájaként az Összefogás Pápa Város Gyermekeiért Alapítványt említette, amit dr. Kovács Zoltán polgármesterrel közösen hoztak létre.

- Mi nem fogunk változtatni a kampányfilozófiánkon a városban. Soha nem alkalmaztunk tisztátalan eszközöket, most sem fogunk. Nem engedünk a hagyományainkból sem - tette hozzá Gőgös Zoltán.

A sajtótájékoztatón továbbá szó volt arról is, hogy az MSZP elhatárolódik az elmúlt időben felerősödő szélsőséges politikai irányzatoktól.

Címkék#MSZP#pápa

Ezek is érdekelhetik