Tapolca

2015.04.12. 08:25

Rig Lajos a családjával tölti a napot

Tapolca - Rig Lajos alpolgármester, képviselőjelölt a Széchenyi István Szakképző Iskolában adta le szavazatát vasárnap délelőtt 10 órakor.

Tóth B. Zsuzsa

A voksolás után így nyilatkozott a Naplónak:  "A csatába mindig győztes gondolatokkal kell indulni, én is így vagyok ezzel, és a lakossági fórumok szintén ezt igazolták." - Nekem a térség lakosaink érdekeit kell képviselnem - mondta Rig Lajos, és hozzátette ma már nem kampányol, a családjával tölti a napot, misére megy, majd játszótérre a gyerekkel. Amennyiben ő nyerné a választás, első feladata az egészségügy helyzetének javítása lenne.

Rig Lajos, a Jobbik tapolcai választásokon induló országgyűlési képviselőjelöltje és felesége leadja szavazatát Veszprém megye 3-as számú országgyűlési egyéni választókerületében a tapolcai Széchenyi István Szakképző Iskolában kialakított 9-es számú szavazókörben 2015. április 12-én. Fotó: Nagy Lajos


A választás részletei itt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!