Tapolca

2015.04.06. 11:24

Tapolcai választás - Bemutatkozik Pad Ferenc képviselőjelölt

Az időközi választáson indulók közül most Pad Ferenc, a baloldal és az érdekképviseletek országgyűlési képviselőjelöltje mutatkozik be.

Napló-információ

Pad Ferenc Magyarpolányban született, Veszprémben érettségizett, Győrben diplomázott. Első munkahelye a mostani is, a Magyar Alumínium Zrt. Férj, apa, nagyapa, és elhivatott védelmezője a munkavállalói érdekeknek.

Pad Ferenc, a baloldal nagy tapasztalatokkal bíró jelöltje

– Életem során mindig a legfontosabbak közé tartozott a szakszervezeti mozgalomban végezett munkám, hiszen a munkavállaló az anyagi javak megteremtője. Aki tisztességesen dolgozik, az megérdemli, hogy a parlamentben ülők figyeljenek a gondjaira és jobbá tegyék az életét. Ezért indultam el ezen a választáson. Igazi képviselője szeretnék lenni a Fidesz által cinikusan „keményen dolgozó kisembereknek” nevezett választóknak. A munkavállalónak, a kis- és középvállalkozóknak, a munkakereső fiataloknak, a nyugdíjasoknak és a magukra hagyottaknak. Sokszínű a választókörzetem. Ajka, Tapolca, Sümeg, Balaton-felvidék – sok hasonló gond, de egyéni megoldásokra vár. Ajkán a szocialista városvezetés jól végzi a dolgát, lehet innen ötleteket meríteni. Ilyen például a munkahely-fejlesztési program. Tapolca, Sümeg és Tomaj helyzetén az idegenforgalom fellendítése és a kereskedelem, különösen a bortermelők támogatása, a borturizmus hozhat eredményt és tarthatja itt a munkavállalókat. A jó minőségű bor alapkövetelmény, de kell hozzá járható út, kulturális vagy sportolási lehetőség is.

A magyar tenger közelsége nagy lehetőségeket és kihívásokat jelent, sok teendő lesz, ha esélyt kapok arra, hogy képviselhessem Veszprém megye 3. számú választókörzetét. A városi strand, a tapolcai kórház aktív ellátásának visszaállítása az érintettek bevonásával és az ajkai kórházzal összehangolva, a volt laktanya területének hasznosítása, vagy Tapolca összekötése a balatoni kerékpárúttal, mind mind rám váró feladat. Örömmel látok neki a munkának, ha április 12-én megkapom a bizalmat és a támogatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!