Tapolca

2015.04.12. 17:28

Tapolcai választás - Nem történt rendkívüli esemény

Rendkívüli esemény nélkül folyt az időközi országgyűlési választás - tudtuk meg a Nemzeti és a Helyi Választási Iroda vezetőitől.

Szám Dorottya

Nem történt rendkívüli esemény a megye hármas számú választókerületében – nyilatkozta Pálffy Ilona, az NVI elnöke a Nemzeti Választási Bizottság vasárnapi ülésén. Mint mondta, információi szerint a külképviseleteken is rendben ment a voksolás, még a legtávolabbi, pretoriai külképviseletre is elment a szavazásra jelentkező választó. Átjelentkezési kérelmet 53-an nyújtottak be. Pálffy Ilona elmondta: a legtöbben Ajkáról jelentkeztek át egy másik településre, 11-en, és ugyanennyien jelentkeztek be is a településre.Sem panasz, sem bejelentés nem érkezett a tapolcai Helyi Választási Bizottsághoz - tudtuk meg Ughy Jenőné jegyzőtől.- Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitánysággal, akikhez szintén nem érkezett bejelntés - nyilatkozta lapunknak a Helyi Választási Iroda vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!