Úrkút

2016.11.17. 21:35

Retró diszkó a felnőtteknek, halloween- és Mikulás-buli a gyerekeknek

Úrkút - Nagy lendületben vannak az úrkúti iskola szülői munkaközösségének tagjai, szinte nincs olyan hónap, amikor ne szerveznének valamilyen programot.

Piltman-Horváth Barbara

Az évet sportnappal kezdték, majd a felnőtteknek kedveskedtek egy retró diszkóval. Az ilyen rendezvények azért is fontosak, mert ezeknek az eseményeknek a támogatásából gazdálkodnak évről évre, ezekből támogatják a gyerekek szórakozását is.

Halloween-diszkót szerveztek október végén az iskola tanulóinak, ahol jelmezben vagy anélkül, boszorkánysarkot kipróbálva, ügyességi feladatokat végrehajtva csak úgy rohant az idő, de a gyerekek boldog emlékekkel kezdték az őszi szünetet. A kisebbek élvezték a kitűzött feladatokat, míg a nagyobbak beszélgettek, táncoltak. November 11-én, a színvonalas Márton- napi műsor után teával, zsíros kenyérrel és házilag sütött almás pitével várták a gyerekeket, vendégeket.

Nagy sikere volt az úrkúti iskolában a halloween-bulinak is
Fotó: Walcz Andrea

Az időjárás ellenük volt, a programhoz felállított máglyát nem sikerült meggyújtaniuk, a lámpás felvonulás így elmaradt, de a hagyományt követve az idei nyolcadik osztályosok esőben, de annál büszkébben vonultak az utcára égő fáklyákkal.

Legközelebb december 2-án, egy nagy Mikulás-buli keretében tölthetnek el egy tartalmas, élménydús délutánt.

Ezek a programok csak közös munkával, segítséggel, szülők és vállalkozók támogatásával jöhetnek létre, amiért köszönet jár mindenkinek, aki bármilyen módon részt vállalt a rendezvényekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!