szponzorált tartalom

2018.10.02. 14:22

Drága ajándék helyett sétarepülés? Ajándékozz élményt!

A sétarepülés ma már bárki által elérhető árkategóriába tartozik, és ennek megfelelően egyre többen teszik le mellette a voksot.

Nem csak a saját álmok megvalósítása lehet azonban a cél, hanem akár az ideális ajándék megtalálása is. Ajándékozás alkalmával sokan igyekeznek kitenni magukért, és méregdrága parfümökkel vagy műszaki cikkekkel meglepni az ünnepeltet. De vajon tényleg ez lehet a legjobb választás? A tapasztalatok azt mutatják, hogy az élmény jellegű ajándékok sokkal többet képesek adni, mint bármelyik drága ruhadarab vagy házimozi rendszer.

 

Tárgyak helyett élmények

A dreamair.hu csapata nem véletlen javasolja a sétarepülés, mint élmény ajándékozását, hiszen életre szóló tapasztalás adható ilyen módon. Ez pedig sokkal többet ér, mint azok a tárgyak, melyekkel rendszerint szeretjük körbe venni magunkat. Ha az ember személyiségfejlődését állítjuk fókuszba, akkor ennek érdekében a legtöbbet azzal tehetünk, ha új élményeket élünk át. Miért ne tekintenénk újszerű perspektívából akár hazánk legszebb tájaira? Az utazás egyébként is kedvelt meglepetés, pedig még csak határainkat sem kell elhagyni annak érdekében, hogy újszerű látványvilágban lehessen részünk. Madártávlatból tavaink, folyóink és hegyvidékeink is különleges élményt jelentenek.

Sétarepülés a főváros környékén

Budapest akár hosszú hetekre elegendő programlehetőséggel és nevezetességekkel várja a turistákat. A főváros épített és természeti értékeit sétarepülés során is megtekinthetjük, és így egyfajta összkép is elénk tárul mindazokról a látnivalókról, melyekért sok külföldi is szívesen látogat hazánkba. Budapest és a Pilis szépségei mellett a Dunakanyart is megcsodálhatjuk madártávlatból. A kanyargós, sokszor vadregényes Duna vonala mellett a Visegrádi vár és Esztergom történelmi emlékeink méltó színtereinek számítanak.

Sétarepülés a Balatonig és vissza

Ha sorra vennénk Magyarország turisztikailag frekventált területeit, akkor a Balaton garantáltan a vezető helyek egyikét foglalná el. Nem csak a parton strandolva vagy valamelyik gasztrofesztiválon falatozva érdemes azonban mellette dönteni, hanem akkor is, ha a sétarepülés úti céljaként tekintünk rá. A fővárosból Székesfehérváron át vezet a légi út egészen a látványos Tihanyi-félszigetig és a szezonban mindig nyüzsgő Siófokig. A program remek választásnak bizonyul akár az átmeneti hónapokban is, hiszen a Balaton ekkor már inkább mutatja az érintetlen természet lenyűgöző képét.

Fókuszban a Duna vadregényes tája

Az országunkon végighúzódó Duna vonala vadregényes tájakkal és történelmi városokkal várja a turistákat. Sétarepülés során Törökbálinttól egészen a Gemenci erdő vonaláig megcsodálható területe, közbeiktatva olyan városokat, mint Kalocsa és Dunaföldvár. A Gemenci erdő nem csak a maga 90 ezer hektáros természeti látványossága miatt érdemel figyelmet, hanem az ott élő, híres vadállomány apropóján is. Sétarepülés során ebbe a csodába is bepillantást nyerhetünk.

Ajándékválasztás alkalmával tehát mindenképpen érdemes megfontolni, hogy a kézzel fogható meglepetésekre essen-e a választás, vagy inkább a gondolkodásmódot és személyiséget gazdagabbá varázsoló élmény-ajándékok mellett döntsünk-e. Mai fogyasztói társadalmunkban egyértelműen felértékelődnek az olyan meglepetések, melyek magukban hordozzák a személyességet és ugyanakkor életre szóló élményt is kínálnak a megajándékozottnak. A sétarepülés egész évben elérhető szolgáltatás, melynek segítségével bármely korosztály számára sikerülhet örömet szerezni.

 

Forrás: dreamair.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!