Várpalota

2015.01.12. 10:53

Súlyosan bántalmazta ismerősét

A napokban zárult le egy testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás a Várpalotai Rendőrkapitányságon.

A nyomozás adatai szerint a 19 éves L. Ervin 2014. augusztus 2-án az éjszakai órákban Pétfürdő belterületén előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazta a 21 éves S. Kristófot. A sértett barátnőjével sétált hazafelé, mikor L. Ervin a fiatal nőt becsmérlő kifejezésekkel illette, a férfit pedig úgy megütötte, hogy az egyensúlyát vesztve a földre esett. A földön fekvő fiatalembert a 19 éves elkövető tovább bántalmazta. A tettlegességnek a barátnő vetett véget, aki saját testével kezdte el védeni a földre került S. Kristófot. A cselekményt követően L. Ervin ellen súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárás.

A Várpalotai Rendőrkapitányság az ügyet a napokban befejezte, majd vádemelési javaslattal megküldte a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!