Várpalota

2015.06.03. 12:11

Ötven éves találkozó

Fél évszázada annak, hogy a Várpalotai Thury György Gimnázium VI/B. osztálya leérettségizett és megfogadta, hogy öt év múlva 1970-ben találkozni fognak.

Civil Tudósítónktól

Megtartottuk fogadalmunkat és ezt követően a negyven éves találkozóig minden ötödik évben összejöttünk. Sajnos negyven év alatt több osztálytársunkat elvesztettünk. Ekkor határoztuk el, hogy minden évben összejövünk emlékezni azokra az évekre, amikor hol boldogan, hol keservesen megtanultunk felnőtté válni.

A várpalotai Thury György Gimnázium egykori osztálya, az ötvenedik érettségi találkozójukon.

Ezt az ígéretünket is teljesítettük az ötven éves találkozónkig, amit május 14-én tartottunk. Kiss Béla tanár úrnak, szeretett osztályfőnökünknek és minden tanárunknak ezúton szeretnénk megköszönni fáradozásukat. Tőlük tanultuk meg, hogy mi az igazán tartalmas összetartozás, ami az idő múlásával egyre erősebb és mélyebb lesz. A jó oktatás erkölcsi tartást adott nekünk, hogy bízzunk magunkban, önmegvalósításunkban. Szeretetüket élveztük és mindezek nélkül nem váltunk volna közösségben élő, közösséget teremtő, egymást, családot, hazát, nemzetet szerető, felelősen tenni akaró és tudó magyar emberekké. Köszönjük!

Szilárd Balázsné

Zirc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!