Vélemény

2017.04.05. 15:50

Mindennapi lapunk: A Napló évtizedek óta a mindennapok része

Veszprém - Immár évtizedek óta a Naplóval indulnak a napjai a veszprémi Lukács Lászlónak.

Kutasi Zsófia

Lukács László elmondta, több évtizede olvasója, előfizetője a Naplónak. Még emlékszik arra, amikor 1 forint 60 fillérbe került a napilap. A Napló történetét, minden átalakulását figyelemmel kísérte, például azt, amikor a fekete-fehér lap színes lett. Mint mondta, minden korban, minden igénynek megfelelő volt az újság. Az írások változatosak, érdekesek. Mivel amatőr festőként tevékenyen alkot, főleg a képzőművészettel kapcsolatos témák érdeklik.

Mivel amatőr festőként tevékenyen alkot, főleg a képzőművészettel kapcsolatos témák érdeklik Lukács Lászlót a Naplóban Fotó: Balogh Ákos

Szerette a hétvégi művészsarkot, a különböző grafikákat, festményeket. Jónak tartja, hogy minden településről olvashat híreket. Büszke arra, hogy több alkalommal jelentek meg írásai a lapban. Reggelente az az első, hogy kézbe veszi az újságot, ezzel indul a napja. Ez a hagyomány pedig már évtizedek óta a mindennapjai része.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!