Veszprém

2012.04.27. 12:14

Beértek a gyümölcsök

Veszprém - A Bonita Sporttánc Egyesület versenytáncosai ismét elismerésre méltó eredményeket értek el két formációs versenyen.

Szabó Zsuzsanna

Kiemelkedő eredménnyel tértek haza a veszprémi Bonita Sporttánc Egyesület táncosai a közelmúltban, Zalaegerszegen megszervezett Formációs Magyar Bajnokságról, valamint az V. Zala Open Nemzetközi Formációs versenyről. Eredményeik: Glee nevű koreográfiával (B liga, junior, latin) arany érem magyar bajnok és nemzetközi negyedik helyezett, Lollipop, társasági táncok kategória, ezüst érem, James Bond 007 (B liga, junior, latin) bronz érem és nemzetközi ötödik helyezés, valamint a Music Box (B liga, felnőtt, latin), bronz érem, nemzetközi hatodik helyezett.



Lunk Gabriella, az idén huszonkettedik születésnapját ünneplő veszprémi Bonita Sporttánc Egyesület művészeti vezetője, koreográfusa elmondta, országos viszonylatban is egyedülálló, hogy  a korábbi években indított három csapat helyett  idén már négy, három junior és egy felnőtt  csapattal képviseltették magukat és megyeszékhelyünket ezeken a látványos és rangos szakmai megmérettetéseken.


 
Idén a legkisebbjeinket is felavattuk a bajnokságon. A kilencedik éve tartó formációs munka és jelenlét gyümölcse beérni látszik, hiszen most a korábbi eredményeknél is fényesebb érmek születtek, a kitűzött célt sikerült nem csupán elérni, de túl is szárnyalni  tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!