Veszprém

2012.04.04. 12:24

Jobban van Eperjes Károly

Veszprém - Eperjes Károly kimerült, kórházba ment kivizsgálásra, de már jobban van.

Balla Emőke

Túlvállalta magát, kórházba vitték Eperjes Károlyt, akit a fővárosi Kútvölgyi Klinika pszichiátriai osztályán kezelnek, adta hírül az egyik országos napilap.
 
Eperjes Károly Kossuth-díjas színművész, a Veszprémi Petőfi Színház művészeti tanácsadója két hete kapott egy tüdőgyulladást, ami nagyon levette a lábáról, nehezen épült fel belőle. Betegen is játszott Veszprémben és az Új Színházban is. A betegség, fáradtság, a kultúra területét érintő gondok idegi kimerültséget, alvászavarokat okoztak nála, ezért úgy döntött, hogy kivizsgáltatja magát.

Oberfrank Pál, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója cáfolta a megjelent hírt, miszerint Eperjest kórházba kellett volna vinni; vasárnap ő maga ment be, önként, hogy pihenni tudjon. Már jól van, szeret mindenkit, köszöni mindazoknak, akik aggódnak érte, üzente.

Néhány héttel ezelőtt lapunk is beszámolt róla, hogy Eperjes elhagyja az Új Színházat. Oberfrank Pál megerősítette a hírt és közölte: Eperjes jön Veszprémbe, erről tárgyalnak vele.

Az előzményekről csatolt anyagainkban olvashatnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!