Veszprém

2012.12.19. 10:27

Elektronikusan számláznak

Veszprém - Értékes laptopokat sorsolt ki elektronikus számlát igénylő ügyfelei között a napokban a Bakonykarszt Víz- és Csatornamű Zrt.

Szabó Péter Dániel

A megyében közel 220 ezer embert ellátó cég veszprémi központjában Fazekas Csaba gazdasági igazgató elmondta, az elmúlt egy évben társaság fogyasztói körében hirdették meg az akciót, amelynek lényege, ha valaki e-számlára regisztrált, s kifizetését elektronikus úton rendezte, értékes hordozható számítógépet, azaz laptopot nyerhet. A kezdeményezés zárásaként tartották meg kedden az ünnepélyes sorsolást, ahol dr. Kiss Endre ügyvéd jelenlétében Farsang Attila pénzügy és számviteli osztályvezető, valamint Petrovai Péter informatikus húzta ki a szerencsés fogyasztók nevét a mintegy 1500 e-számlás névkártyáját rejtő zsákból. Fazekas Csaba gazdasági igazgató kérdésünkre elmondta, a nyertesek - név szerint Sziver Hajnalka, Deák Gábor és Németh Richárd - még karácsony előtt megkapják az értékes laptopokat.

 

 

Fazekas Csaba gazdasági igazgató (középen) mutatja a névkártyákat rejtő dobozt a sorsoláson. Jobbra tőle Kiss Endre, balra Petrovai Péter és Farsang Attila (Fotó: Szabó Péter Dániel)

 

Petrovai Péter, a Bakonykarszt informatikusa húzza ki a névkártyát a zsákból, amelyet Fazekas Csaba gazdasági igazgató tart

 

Fazekas Csaba és dr. Kiss Endre (b-j.) ellenőrzik a sorsolás hitelességét. Előtérben az egyik nyeremény laptop

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!