Veszprém

2013.01.24. 16:28

Újabb fórum olvasóinkkal

Idén is folytatja fórumsorozatát lapunk. Ezúttal Nemesvámosra látogatunk, hogy találkozzunk az ott élő olvasóinkkal.

Barták Péter

Kíváncsiak vagyunk a nemesvámosiak  örömeire, eredményeire,  kívánságaira, hogy azokat megyénk olvasóinak is bemutathassuk. A felvetett problémáknak  utánajárunk, segítünk megoldást  találni az ott élőknek  és az önkormányzatnak.  A Lakóhelyünk című fórumsorozat következő állomását Nemesvámoson tartjuk január 30-án, szerdán 17 órakor a polgármesteri hivatal házasságkötő termében.

A Napló csütörtöki lapszámában  összeállítás jelenik  meg a településről, a nemesvámosiak   életéről, a fejlesztésekről,  a tervekről.  A fórumról szintén a csütörtöki lapszámban tudósítunk,  a felvetésekre pedig következő számainkban visszatérünk. Örömmel fogadjuk a Nemesvámoson   élők kérdéseit,  kéréseit. Mondják el, hogy mire büszkék településükön, illetve mi az, amit kérnek, megoldásra javasolnak.  Szívesen vesszük a nemesvámosiak Naplóval kapcsolatos  észrevételeit is, és azt,  hogy miről olvasnának  bővebben lapunkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!