Veszprém

2014.04.02. 18:26

Lebontani Orbánisztánt

Veszprém – Hazánk ma demokratikus, szociális és gazdasági válságban van, Ha a kormányváltó erők hatalomra kerülnek, szabad és igazságos Magyarországot építenek.

Tremmer Tamás

Zsúfolásig megtelt a Veszprém Városi Művelődési Központ színházterme, de az előcsarnok is dugig volt. Itt tartotta kampányrendezvényét szerdán a kormányváltó szövetség (MSZP, Együtt, DK, PM, MLP). Gőgös Zoltán, az MSZP megyei elnöke (a 4. számú választókörzet országgyűlési képviselő jelöltje) azt hangoztatta, hogy ilyen kormány mellett nincs tovább jövője ennek az országnak. A mai politikát a vidéki kisember szenvedi meg a legjobban, rajtuk a nettó százezer forintos minimálbérrel segítenek. Pál Béla (1. számú választókörzet országgyűlési képviselő jelölt) arról beszélt, ha kormányra kerülnek, mindent megtesz a veszprémi fejlesztések folytatásáért: mielőbb át kell adni az onkológiai központot; fejleszteni kell a 8-as főútvonalat; folytatni kell a városközpont rehabilitációját, meg kell építeni a belső körgyűrű hiányzó szakaszát.



A rendezvényen megjelent Mesterházy Attila MSZP elnök, a kormányváltók miniszterelnök jelöltje, aki szerint nincs minden rendben az országban, amiről Orbán Viktor beszél, az tündérmese. Szerette volna a valósággal szembesíteni a miniszterelnököt, de ő nem áll ki a vitára. Jelezte, ekkora ellenszélben, és ilyen egyenlőtlen feltételek mellett még senkinek sem kellett kormányt leváltaniuk. Mindenkit megnyugtatott: Orbánisztánt le kell bontani, nekik sikerül. Úgy vélte, kormányváltó a hangulat. Ha felhatalmazást kapnak, élhető, békés, kiszámítható és fejlődő országot építenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!