Veszprém

2014.11.18. 16:56

Jogosan nyert

Vöröstó – Háromszor számolták át a szavazatokat, mindkét fellebbezést elutasították, tehát nincs mire hivatkozniuk a választási eredményt megkérdőjelezőknek.

Heffler Péter

Rákos Margit, a település polgármestere mondta ezt el a Naplónak. A témáról szóló korábbi riportunkban nem kívánt nyilatkozni, annyit közölt csupán, hogy az ügy lezárását követően majd ismerteti álláspontját. Mint beszámoltunk róla, a vöröstói önkormányzati választás eredménye ellen fellebbezést nyújtott be Dénes Péter, aki négy szavazattal maradt alul az addigi polgármesterrel szemben.

– Szerintem mindenkinek jogában áll élni a fellebbezés adta lehetőséggel, ha úgy véli, hogy igaza van – kezdte a polgármester, majd beszámolt az eddigi eredményekről, fejlesztésekről.

– Felújítottuk a ravatalozót, a kálváriát, a kis kápolnát, a faluházat teljes egészében. Kialakítottunk egy konditermet, a lopások miatt egy térfigyelő rendszert, illetve elkészítettük a falu címerét. Beindítottuk a falugondnoki szolgálatot, amivel egy munkahelyet is teremtettünk. Továbbá lecseréltük a falugondnoki buszt és két alapítványt is létrehoztunk, a falunapokhoz szükséges eszközök beszerzéséről nem is beszélve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!