Veszprém

2015.02.20. 18:55

Gazdag Tibor a Starfactory zsűriben

Gazdag Tibor lesz a Starfactory tehetségkutató egyik zsűritagja, jelentette be a Pannon Várszínház. A színész most Richelieu bíborost alakítja a teátrum A három testőr című kalandjátékában.

Marton Attila

A feladat a színész számára is új, korábban nem vett részt tehetségkutatóban sem jelentkezőként, sem zsűritagként. Emiatt különösen várja a Starfactory-t.

– Elsősorban arra vagyok kíváncsi, előadóművészként mire képesek a versenyzők. Igyekszem a közönség szemével figyelni az előadókat. A versenyzők személyisége érdekel, nem az a legfontosabb, hogy esetleg néha ront a produkciójában – fogalmazott. Szerinte az a legfontosabb kérdés, mennyire jön át az előadáson a versenyző személyisége, mennyire hiteles a jelentkező.

Gazdag Tibor szerint a fiataloknak jó lehetőséget kínál a tehetségkutató verseny
Fotó: Pannon Várszínház

Úgy véli, a produkció minősége majd a döntőben számít igazán. Hozzátette, reméli, hogy képviselni tudja a közönség véleményét. A színész minden versenyzőt értékel majd, nem csak a próza és versmondással színpadra álló szereplőket.

A tehetségkutatóról elmondta, a fiataloknak jó lehetőség, hogy felhívják magukra a figyelmet.

– Habár a Starfactory nem hasonlítható össze az országos kereskedelmi televíziókban futó műsorokkal, így is sok helyre eljut majd a megmérettetés híre a helyi televíziók révén, emellett egy komoly erőpróba is – mondta. A színész szerint a verseny hasonlít az egykori Ki mit tudra? is, ahol országos középdöntők után rendezték a döntőt.

A tehetségkutató zsűrijében országos hírű, helyi kötődéssel bíró művészek kapnak helyet, ezért a versenyben előkelő helyen végző szereplőkre felfigyelhet majd a tánc- és énekművészi szakma, a színházi világ, tette hozzá Gazdag Tibor színész. (x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!